U 21 serien tjuvstartar för IFK 13 mars

U 21 serien skulle ha startat med Djurgårn - IFK 19 mars, nu har det i sista stund ändrats så matchen blir tisdag 13 mars kl.14 på Telo2, så då de flesta läser det här är den redan spelad.

Att serien heter U-21 är svårt att förstå, i år finns inga regler för ålder. Allsvenska reservlagsserien vore ett mer rättvisande namn. De flesta allsvenska lag deltar. IFK spelar i Allsvenskan Norra med Djurgårn, BP, Bajen, Sirius, Örebro och AFC. Enkelserie, Vi börjar med 3 bortamatcher mot Stockholmslagen, märkligt nog har vi 2 hemmamatcher och hela 4 bortamatcher.
I slutet av maj är serien klar, laget som kommer sist flyttas ned till Superettan Norra, segraren från den serien flyttas upp till Allsvenskan Norra.
En ny enkelserie spelas under hösten. I november spelas final mellan segrarna i de 2 allsvenska U-21 serierna.
Vill du tillhöra de som har kunskap om de förändringar som A-laget bör göra så ska du naturligtvis se så många U-21 matcher som möjligt. Du kan sitta på O´Learys och med enfas berätta för de andra Exilsnokarna vilka förändringar som borde göras!

7 avbytare får finnas, flygande byten (i de U-21 matcher jag sett har man trots detta alltid gjort vanliga byten), utbytt spelare får bytas in (det har jag heller aldrig sett), låne/provspelare får användas.
Tyvärr spelas matcherna på eftermiddag, kanske blir det så att enbart vi friherrar (pensionärer) kan se matcherna.

Serien startade 12 mars med 2 matcher, de flesta lagen, åtminstone Hammarby ställde upp med A-laget.