INFO från exilsnokarnas styrelsemöte 13 maj

Resa till bortamatch

På årsmötet togs inget beslut om resa till bortamatch, men anledningen att medlemsavgiften behölls på 150 kr var att vi kunde tänkas göra en sådan resa.
Vi diskuterade möjligheterna för att göra en sådan resa efter VM-uppehållet. Alla alternativ utom Dalkurdmatchen känns på tok för långt avståndsmässigt (Trelleborg, Borås, Kalmar och Göteborg) under förutsättning att matchen mot Dalkurd kommer att ske på en lördag eller söndag så jobbar vi vidare med denna som årets snokaresematch.
Vi bordlägger planeringen tills dess att spelprogrammet fastställts.

Om vi bestämmer att ej genomföra resa i år så kan vi överväga att erbjuda föreningens medlemmar en gratis snokamugg, exilsnokahalsduk (...ej ännu designad) eller dylikt istället. Har du specifika åsikter om "borta bortaresa", så mejla eller tala med styrelsen.

Då ingen av oss som närvarade styrelsemötet avser att bevista Kompisvallen för AIK-matchen, så beslutades att vi ej kommer att planera samling inför matchen.

Glädjen var stor två timmar efter mötet då vi tvålat till Göteborgarna. Hoppas vi blir många hos "Olgas" de kommande matcherna mot Dalkurd och Giffarna!