Föreningen

Den 9 mars 2013 beslutade vi att göra Exilsnokarna till en förening. På det konstituerande årsmötet beslutades att föreningens ändamål ska vara "att främja, stödja och underlätta supporterskap för de i Stockholm med omnejd hemmahörande personer som håller på världens bästa (för alltid och genom tiderna bästa) fotbollsklubb – IFK Norrköping!".

Oavsett motstånd håller vi ihop och håller på vårt vitblåa lag. Och alla som håller med oss är välkomna till våra sammankomster.

Oftast ses vi i vår föreningslokal tillika pub, O'Learys i Gamla stan, men vi ses även innan och under matcher i Stockholmsområdet.

Vårt övergripande syfte är, som sagt, att underlätta supporterskapet för oss som bor i Stockholm. Och för att besöka Exilsnokarnas sammankomster krävs det alltså inte medlemskap i föreningen. Medlemskap i Exilsnokarna ger dock vissa förmåner – läs mer här!

Styrelsen för 2019

Kaj Granander ordförande