Om Exilsnokarna

Skaffa medlemskap genom att besöka O'Learys Gamla Stan i samband med IFK-match. Som medlem får du 15% på det du äter och AW-pris på utvalda drycker.
"Support your local team", heter det ibland, men det är inget som vi exilsnokar praktiserar. För trots att vi bor i huvudstaden så stödjer vi inte något lag i Stockholmsområdet. Inget lag från Solna. Inget lag från Östermalm. Inget lag från Södermalm … Nej, vi stödjer (helt självklart) det allsvenska lag som spelar på Platinumcars arena, drygt 16 mil hemifrån.

2012 års resa till Peking
Vi bildades 2007, Göran Modeen skrev en artikel på supportersajten SvenskaFans, han menade att Peking Fanz borde ha "en falang i den Stora Staden norr om Bråviken". På hans inrådan samlades vi på en pizzeria på Kungsholmen för att se IFK möta Bunkeflo IF på Parken – en match som den minnesgode nog kommer ihåg.

Sedan dess har vi bytt samlingsplats ett par gånger. Länge var vi på  på O'Learys/Bacchi's i Gamla Stan sedan på Pitchers Norrmalm. Nu är vi från och med 2024 tillbaka till O'Learys Järntorgsgatan 5 i Gamla Stan. Spelar Snoka i Stockholmstrakten ser vi matchen på plats förstås. Genom åren har vi suttit på pendeltåg både norrut och söderut, till Vilundavallen och till Södertälje, via Skytteholm, Söderstadion/Telo2 arena och Kompisvallen/Jordgubbslandet. Det är på bortaplan som våra hemmamatcher spelas.
Vi har också arrangerat resor till Norrköping och till städer i Sverige och utlandet för att heja på Snoka.

Vi ses på puben och på läktaren!