Följ med på en orange tågresa!

Söndagen den 6 juli är en orange dag i kalendern! Ingen har väl missat att det är då som årets stora bortamatch går av stapeln? Följ med oss på en orange tågresa till Örebro! 

På arenan i Örebro är en hel läktare reserverad för oss som håller på IFK Norrköping. Målet är att vi blir 3000 fans. Peking Fanz kallar detta evenemang för "orangea väggen" och meningen är att alla ska klä sig i bortatröjans färg för ett massivt intryck.

Vi väljer att åka tåg. Och vi hoppas förstås att så många som möjligt hänger på! Matchbiljetterna, som med fördel bokas genom oss, kostar 130 kronor för ståplats och 200 kronor för sittplats.

Gör så här:
  1. Boka plats på tåg 167 som går kl. 09.24 från Stockholms central på matchdagen. För hemresan rekommenderar vi tåg 194 som går från Örebro C kl. 18.45.
  2. Boka matchbiljetter genom att sätta in aktuell summa på vårt bankgirokonto, 5379-1802. Skriv namn i meddelandefältet. Gör detta senast torsdagen den 26 juni. 
  3. Mejla oss på stockholm(at)exilsnokarna.se för en bekräftelse. Skriv namn och hur många matchbiljetter som du betalat för. 
  4. Kom till den orangefärgade samlingen på centralen kl. 08.45–09.00. Där får du dina matchbiljetter innan vi sätter oss på tåget. 
Väl i Örebro kommer uteserveringar att finnas reserverade för alla oss som håller på IFK Norrköping.

Det här vill du inte missa! Tagga #orangeaväggen! Heja Snoka!