Norrköpingsresa i augusti!

För tredje året i rad ordnar vi en resa till Norrköping! Denna gång åker vi ner för att se matchen mot AIK, söndagen den 31 augusti. Häng på till Peking och heja Snoka!

Att vinna mot Stockholmslagen känns ju lite extra bra för en exilsnok. I färskt minne är fortfarande den vackra segern på Friends Arena. Denna gång möter vi AIK på en anrik plats!

Intresserad? Som medlem betalar du bara 200 kronor för hela paketet, tur-och-retur-resa och matchbiljett. Denna gång är alltså vårt erbjudande riktigt prisvärt! Om du inte är medlem är paketpriset 300 kronor.

Eftersom platserna i bussen är begränsade gäller först till kvarn. Sätt in beloppet på vårt bankgirokonto, 5379-1802. Skriv namn och ev. medlemsnummer i meddelandefältet. Skicka därefter ett mejl till stockholm(at)exilsnokarna.se för att få en bekräftelse på din inbetalning.

Precis som förra året åker vi från Cityterminalen. Avresan sker kl. 11.30. Väl framme i Norrköping kommer vi att mötas av någon IFK-profil. Tidigare år har det varit Viktor Rönneklev, Niclas Kindvall och Andreas Johansson.

Heja på Snoka i Norrköping i sommar!