Samling inför Bajen!

På måndag är det dags för sommarens match för oss exilare! För första gången sedan 2008 möter vi de grönvita i en allsvensk drabbning på Telo 2 – arenan som vi är obesegrade på i seriesammanhang!

För de som har tid och lust har vi samling på O'Learys Gamla stan, Järntorgsgatan 5, från kl. 17.30 på matchdagen. Det här är en match som kan bli klassisk. Fullt möjligt att en viss Imad Khalili gör hemmadebut för Bajen.

Kommer ni ihåg vad som hände i den första allsvenska på den arenan? Dagen innan hade Hammarby match mot ÖIS, en match som slutade 0–0. Dagen efter vann Peking mot Djurgården inför nästan 28000 åskådare, och Imad gjorde första målet på arenan.

Jag tippar att historien kan upprepas. IFK vinner med samma siffror som då, dvs. 2–1 och Khalili gör Bajens mål. Det är också ett ledningsmål och hela arenan exploderar. Men i andra halvlek vänder IFK matchen efter mål på ett rungande skott av Telo. Den inbytte Kamara avgör efter att ha blivit inbytt i den 80:e minuten. Kom ihåg var du läste det här först ...

Roligt om just du kommer till Gamla stan!

Av: Göran Modeen