Sommaruppehåll nästan i topp

Allsvenskan gör uppehåll i nästan 1 månad. Vi är 1 ynka mål ifrån serieledning.

Stockholmspressen har skrivit om, vad de kallar, stormatcher mellan mitten och bottenlag. Nu har dock DN förstått vad det är frågan om de skriver:

I övrigt kan konstateras att Malmö FF och IFK Norrköping efter tolv spelade omgångar gjort ett poängryck. Båda lagen har 27 poäng, Norrköping med en match mer spelad, och är sex poäng före Östersund och AIK på 21.
Att något av de andra lagen ska kunna blanda sig i guldstriden i höst är knappast troligt.


Olika fotbollsexperter tar ut vårens lag. Ante och Niclas Eliasson är med i alla lag. Fjölet och Pekka Langer i flera lag Kalle H i något.

Låt oss glädjas och se framtiden an!

Men vad gör vi nu? Jo, åk till Grimsta onsdag 14 juni kl 16.00 se på U21 matchen mellan BP och IFK.
IFK slåss med Djurgårn, Bajen och BP om de tre slutspelsplatserna.

U21 är en märklig serie. Vid U21 matcher får prov/lån spelare spela, 5 överåriga, 7 på bänken alla får bytas in, flygande byten, utbytt spelare får bytas in igen. Nån slags experimentserie.

I bland kan man få se halva A-laget, ibland mest en massa juniorer.
Vad kan vi förvänta oss 14 juni? Det enda säkra är att vi ej vår se de landslagsupptagna Linus, Dagerstål, Eliasson, Smith, Alfons S, Mitov.

Troligtvis får vi se mittbacken/coachen Florre dirigera och uppmuntra på ett härligt sätt. Vilken ledare! Vi får se de som behöver mest matchträning Nico, Skrabb, kanske Andreas Blomqvist, kanske något eventuellt nyförvärv. Vi får nog se Pontus Almqvist som några på Gnällbänken vill se som inhoppare i A-laget. Vilket jag tvivlar på. Och så alla bänkspelare.

Exilsnokarnas 10-årsjubiléum blir troligtvis 15 september, festkommittén Göran Modeen, Maria Jonsson Christer Örnberg arbetar på att det blir ett fint arrangemang.