ÄNTLIGEN BORTARESA!

Bussresa till Gävle, Dalkurd–IFK, 22 september

På det senaste årsmötet diskuterade vi om att göra en bussresa till någon av Snokas bortamatcher. Det måste vara en lördag eller en söndag. Det kan inte vara för långt, troligtvis inte mitt i sommaren. Det blir alltså till Gävle och Dalkurdmatchen lördagen 22 september. 

Vår buss åker kl. 14.00 från Vasaplan 4 vid MAX, ett stenkast från Centralen. Vi beräknar komma fram till en restaurang som ligger tre stenkast från Gavlevallen kl. 16.15. Efter att ha inmundigat mat och förfriskningar, som vi beställt under bussresan, så tar vi en knapp tiominuterspromend till Gavlevallen och matchen som börjar kl. 18.00.

För det löjligt låga priset av 100 kronor får du både resa och biljett!

Detta är ett unikt tillfälle – IFK:s enda bortamatch i allsvenskan mot Dalkurd ... Allt tyder ju på att den konkursfärdiga klubben försvinner från allsvenskan, eftersom miljardären Kawa Junad inte tänker stödja Dalkurd.

Förhoppningsvis blir detta IFK:s största seger i allsvenskan på länge!

Enda allsvenska matchen där bortaklacken är större än hemmaklacken!

Den mest trivsamma bussresan vi gjort! Klubbmästare Göran laddar!

ANMÄLAN: Senast tisdag 18 september!
Betala 100 kr med swish till 073 510 29 23 (vår kassör). Skriv: Buss och ditt medlemsnummer. Alternativt: Betalningen kan ske kontant den 16 september i samband med AIK-matchen. Fungerar inte något av dessa två alternativ mejla stockholm(at)exilsnokarna.se så löser vi det.

Beräknad återkomst till Stockholm 22.00.

Det är vi som är Norrköping – i Stockholm!