Min längtan är så gamal att den slagit rot

Rubriken är en dikt, hela dikten, av Sun Axelsson. Den sammanfattar de flesta Snokasupportrars sinnesstämning i dessa tider.

I brist på bröd äter man limpa är ett känt ordspråk
, vilket jag översätter till kan man inte se IFK får man se Sylvia. Varför då? 
Jo, Sylvia är IFKs samarbetsklubb, farmarlag så att säga. Där kan man se:

IFK-nyförvärvet Felix Jakobsson målvakten från Skåne  Det dröjer nog innan han konkurrerar ut Julle Lindgren som andremålvakt hos IFK. Theodore Rask som flyttats upp till IFKs A-trupp. Får han plats i Sylvia? Förra året tycker jag att den snabbe brytsäkre Sebastian Detterman var bättre än Theo, nu är ju också Andreas Hadenius tillbaka.

Många talanger vill komma till Sylvia, de vet att de ibland kan träna med IFK, de vet att går det bra blir man uppflyttad som Kristoffer Khazeni blev. Några av de nya talangerna för året är förra årets bästa ÅFF-spelare Adam Egnell och den snabbe forwarden Max Olsson.

Tillbaka efter äventyr i England och på Cypern är Abdul Aziz som imponerat i år. Förra årets succé Antonios Bahdke är tillbaks efter skada.
De som jag är mest nyfiken på är två spelare som för några år sedan var med IFKs A-trupp som "utvecklingsjuniorer", dels Sylviakaptenen Jacke Lindahl den korte hårde snabbe som kan spela överallt men mest spelat ytterback och som är bra på att skruva in frisparkar dels Marwan Baze den bollsäkre passningsskicklige mittfältaren som efter sin långtidsskada provade lyckan i Superettan men nu är tillbaka och kommer ge allt för att slå sig in i IFK. Kanske hamnar förre IFK-junioren Nermin Karic i Sylvia efter sitt Italien äventyr?
Se framtidens IFK se Sylvia
När och var kan man se Sylvia?
Näst bäst i Östergötland  inofficiell turnering
med Linköping City, Sylvia, Åtvidabergs FF och Motala AIF
Visas på
NTs hemsida, som är "pluslåst". Det finns säkert billigt prova på erbjudande, eller så kan du "låna" inloggning av morsan/brorsan/kompisen i Norrköping.

Första Sylviamatchen bortamatch i Åtvidaberg lördag 18 april kl. 14.
Vid hemmamatchen mot Linköping lördag 25 april kl. 16 vill man slå virtuellt publikrekord SE HÄR
Hoppas nu att denna turnering  inte blir inställd, och framförallt att det inte dröjer länge tills man kan se Snoka på någon skärm, kanske på Bacchi's.

Är du hungrig eller törstig då du är på stan och längtar till ett "glest" ställe så titta in på Bacchi's de behöver vårt stöd