Hoppas mejlen fungerar igen. Dam. Cup.

Vid hemsidans förra uppdatering fungerade INTE det automatiska utskicket med mejl till de som fyllt i "rutan", märkligt sammanträffande då uppdateringen bl.a. handlade om "rutan", hoppas det fungerar nu!

Vi fortsätter att träffas på Pitchers, nästa gång lö 6/8 kl 15.oo

14/8 spelar damerna årets enda Stockholmsmatch kl. 15.oo på Älvsjö IP se här mot just Älvsjö de forna Svenska mästarna som nu är ett bottenlag i Elitettan.
Det vore roligt om många Exilsnokar kom dit. Älvsjö IP ligger mycket nära Pendeltågstation Älvsjö. Säkraste sättet att se matchen samt att hinna till Pitchers till 17.30 för att se det nytända IFK vinna över Elfsborg är att ta cykeln på pendeln för att efter dammatchen åka tillbaka till Odenplan (inga cyklar är tillåtna vi T-Centralen) och därifrån cykla till Pitchers, men man hinner nog utan cykel också.

To 1/9 kl.17.oo  Täby-IFK på Tibblevallen i Cupen. Exilsnokarna bjuder sina medlemmar på entréavgiften. Mer info senare.

Resa till Norrköping blir det antingen 17 sept för att se Kalmar FF eller senare i höst till någon av de ännu ej schemalagda hemmamatcherna.