Exilsnokarna 2013!

Nu är vi en förening! Och vi har snygga medlemskort!

Att vara medlem i Exilsnokarna har sina fördelar. En av dessa är den förmånliga rabatten på vår samlingsplats, O'Learys i Gamla stan. Ett medlemskort i handen ger 15 % rabatt på all mat och dryck! Vi hoppas att denna rabatt ska göra att fler kan ansluta till de tillfällen då vi ses för att heja på vårt vitblåa lag.

Genom föreningens bildande hoppas vi också kunna öka möjligheterna till fler och bättre organiserade sammankomster. En av de saker som vi planerar under året är en resa till Norrköping för att se en "hemmamatch" på Parken. Utöver detta planerar vi förstås även samlingar och resor till de matcher som spelas i Stockholm.

För att besöka våra sammankomster kommer det inte att krävas medlemskap i föreningen Exilsnokarna. Syftet med Exilsnokarna är att främja, stödja och underlätta supporterskap för oss i Stockholm med omnejd som håller på världens bästa fotbollsklubb. "Det är vi som är Norrköping – i Stockholm!", som vi säger.

Medlem kan man bli på två sätt. För bankgiro klickar man på "Bli medlem" här ovanför. En annan möjlighet är att besöka något av de tillfällen då vi samlas. Heja Snoka! Vi ses!