Exilsnokarna minns

Är ett lag aldrig bättre än sin senaste match? Eller var det bättre förr? Om det råder det delade meningar. Men hursomhelst etsar sig vissa minnen fast. Under den här rubriken hoppas vi få se många rapporter från minnenas arkiv.

Själv minns jag mer än gärna Telos succé på Stadion år 2011. Med två mål var han bäst på plan. Telo var Telo 2 och vår klack önskade hemmalaget en glad påsk ... Men det här ska inte handla om mina minnen av IFK. Min minnesförmåga står sig ganska så slätt.

Det finns nämligen många som minns både längre och mer. En av dem är exilsnoken Kaj Granander.

Och Kaj har en uppmaning till alla oss stockholmare med ett vitblått hjärta. Han vill, helt enkelt, uppmana alla oss att delta här på hemsidan med minnen. Känn dig utmanad!

Förslagen från Kaj är två: det bästa IFK-minnet eller ”drömlaget”. Det senare förslaget kommer från vår klubbmästare Göran som har tänkt till. Förutsättningarna är följande: Laget ska vara spelare som ”drömlagslagledaren” sett i aktion. Spelarnas medverkan ska motiveras med kommentarer. Det är själva upplägget. Vi hoppas att Göran föregår med gott exempel snart. Jag är säker på att han har ett kanongäng.

När det gäller bästa IFK-minnet är Kaj först ut. Hans minne finns snart att läsa här på sidan. Kaj ska också bjuda på ett annat, mer nördigt, inlägg framöver. Den som har ett minne, ett drömlag eller någon annan idé får väldigt gärna mejla mig på rickard(at)exilsnokarna.se.

Så tänk på minnena som gärna dyker upp när IFK diskuteras. Tänk på förr. Tänk på nyss. Tänk på en mix av förr och nyss. För oavsett tidpunkt är det alltid IFK vi minns.

Heja Snoka!