Bli en exilsnok!

Håller du på IFK Norrköping? Bor du i Stockholm? Är svaret på bägge frågorna ja? I så fall är du långt ifrån ensam!

Sedan starten har 74 personer med ett vitblått hjärta valt att bli medlemmar i vår förening. Och långt många fler har någon gång besökt vår lokal i Gamla stan. Det går nämligen fint att bara ha vägarna förbi också.

Vår lokal är O’Learys på Järntorgsgatan 5. Där kan du alltid bevittna IFK Norrköpings matcher i ett gott sällskap. Med ett medlemskap i Exilsnokarna får du dessutom en 15-procentlig rabatt på all mat och dryck.

När IFK Norrköping spelar i Stockholm följer vi förstås vårt lag på plats. Med vår snokprydda flagga – där kungakronan symboliserar huvudstaden – har vi synts på arenor lite varstans, däribland Nya Parken. Det är nämligen lite av en tradition att någon gång under året åka ner till Peking för att se en match på anrik mark.

Att vara medlem i Exilsnokarna kostar 150 kronor. Förutom den förmånliga rabatten och gemenskapen får du ett tjusigt medlemskort. Och det är enkelt att bli medlem. Du blir det genom att antingen besöka vår pub eller genom att sätta in summan på vårt bankgirokonto, 5379-1802. Om du gör det senare får du medlemskortet hemskickat.

Bli en exilsnok! Heja Snoka!