Årets resa till Norrköping!

Årets resa för Exilsnokarna till Norrköping blir söndagen den 20 september! Missa inte denna årliga tradition om du är bofast i Stockholm. Vi kan utlova några saker:

Framför AIK-bussen förra året!
1. Bussresor kan ibland vara lite långtråkiga. Den här kommer definitivt inte bli det! Under cirka två timmars resa kan vi utlova en mycket god stämning tillsammans med väldigt trevliga människor. Åldern kommer nog ligga från äldre tonåren upp till plus 70 år. Hur kan vi då lova detta? Jo, för alla som sitter på bussresan ner håller på VÄRLDENS BÄSTA FOTBOLLSLAG, IFK NORRKÖPING!  Peking, Snoka, De Vita och Blå. Kärt barn har många namn!

Apropå barn, så träffas en del av oss väldigt regelbundet och ser matcherna tillsammans på O'Learys i Gamla stan. Utan överdrift kan sägas att vi blivit som en stor familj. Du är välkommen att vara en del av den för en dag, om det är första gången. Då kommer du säkert tillbaka till vår gemenskap!

Heja Snoka!
2. Matchbiljett ingår i priset då vi ska se GIF Sundsvall tillsammans, avspark kl 17.30. Många härliga duster har utkämpats mot detta lag. Både i Allsvenskan och Superettan. Den sistnämnda serien kommer vi nog inte uppleva igen i mannaminne. En seger kan vi inte lova, även om chansen är stor. Däremot kan vi lova att chansen är stor att vi kommer få se två spelare vi känner väl igen från förr. Nämligen Lars ”Krogen” Gerson, spelaren som skänkte sitt tröjnummer 12 till oss Fanz och supportrar. Dessutom Shpetim Hasani, mannen på topp som förutom fotbollsspelare är en otroligt bildad person som talar många språk. Vem kommer inte ihåg hans mål borta mot Helsingborg som var kusligt likt Henkes nickmål i landslaget!

3. Vi kan också utlova en uppladdning innan matchen som för många kommer sakna motstycke. Vi kommer vara i Promenadernas Stad några timmar innan match för att hinna med detta. Där kommer vi tas emot av Tim Adolfsson, SLO och en av grundarna till Peking Fanz. Vi kommer vandra under vår stolta exilsnoksfana till Skandiateatern, där Tim kommer visa oss något unikt. Sen bär det iväg till restaurang Harrys där vi laddar innan matchen tillsammans med supportergruppen Shine. Där kommer vi träffa fett sköna människor, där det bara finns kärlek och inget hat. Levande musik brukar finnas där – och dessutom får vi exilsnoksmedlemmar en exklusiv rabatt!

4. Vi kan också lova en hemresa direkt efter matchen. Stämningen kommer säkert vara hög, även om något mer dämpad, då en del av oss äldre säkert är lite trötta vid det här laget.

Exilsnok-gate!
Ta nu chansen och boka denna resa innan bussen blir full! Priset är 300 kronor för hela paketet. Du bokar enklast och snabbast med Swish till ordförande Rickard på 0703328051. Uppge din mejladress för bekräftelse. Alternativ bokning är till kassör Fredrik på bankgironummer 5379-1802. Mejla då oss när du gjort din inbetalning.

Vår buss avgår från gate 10 på Cityterminalen kl. 12.30. Det är vi som är Norrköping – i Stockholm!

Av: Göran Modeen