Djungelboken

Associerade förra matchen med Samla Mammas Mannas Snorungarnas Symfoni, men då istället Svängdörrarnas Symfoni. Jag hade ju hoppats att FFF skulle fått förbud att medföra påsksmällar, men det hade dom tydligen inte! Nu räckte Snokas smällare något längre, trots att vi även lånade ut en till gästerna. Men Kasper spelade ju 1-1 med sig själv, så han är väl ursäktad.

Med tanke på alla mål vi släppt in så har jag roat mig med att räkna ut hur många minuter det tar i medeltal innan vi släpper in nästa mål, drygt 12 min!
Vi gjorde ju inga mål mot AIK så då gjorde inte AIK några mål heller.

Det har p.g.a av alla dessa insläppta mål diskuterats målvakter på bl.a. Gnällbänken. Jag har en känsla av att Jens lät Mitov spela betydligt flera matcher på försäsongen än Isak för att Mitov också skulle få speltid. Nu undrar jag om det satt Isak i ett besvärligare läge, då han inte fått möjlighet att spela ihop sig med den nya backlinjen innan det blev skarpt läge.Jag vet även av egen erfarenhet att målvaktens bästa vänner är stolparna, men också att en målvakt måste få hjälp av utespelarna. Inte bara på mållinjen, utan även i straffområdet. Vi får se om Mitov får göra något inhopp framöver?

Nu har vi Exilsnokar en utav årets tre hemmamatcher. Dessvärre är mina ungar Djurgårdare och har gett mig i födelsedagspresent en biljett, troligen till Djurgårdsklacken! Det känns lite sådär…….
Nu när Snoka får bege sig till Storstadsdjungeln och ställas mot ett antal djurarter från Djurgården.

Om vi liknar Mowgli som Snoka, så ska ju han till människobyn (toppskicket av Allsvenskan) och inte bli kvar i bottenträsket där det finns betydligt större ormar än Snoka(r). Jag ser en viss likhet med en viss Bärkroths dribblingar och Kaas slingringar genom djungeln. Jag hoppas att han inte får möjlighet att slå sina inlägg utan snällt får ringla ihop sig runt hörnflaggan! Sedan har vi ju en bekant till, Ajdarevic. Med sin längd och vikt får han symbolisera Baloo, som inte alls vill att Mowgli ska till människobyn och kommer att göra allt för att Snoka ska vara kvar och plaska runt i djungelns bottenträsk.
Jag hoppas ju att Skrabb får ta på sig Bagheeras roll att föra Snoka till människobyn! Sedan kan jag ju bara förundras av Jordans barnslighet. Han verkar inte riktigt tagit på sig det ansvar som behövs för att tillhöra toppskicket. Han var otroligt glad för sina mål, men längre än så räckte inte den tungan. Men han lär väl sig efter en match på läktaren, hoppas jag. Efter att ha sett Jacobsen leka med Syrianska i U21-matchen tycker jag att det kan vara dags att ge honom lite längre speltid än bara på stopptid?

Som sagt, inget O’Leary’s förrän på söndag. Iff iff kommer återigen till Parken och vill säkert ha revansch. Om inte Jens får stopp på baklängesmålen och flera anfallare hamnar på skadelistan kan vi verkligen sitta fast i den dyigaste delen av träsket. Men det tror jag inte Snoka vill! Vi får se……………
Anders Pettersson